webszoftver.net
0
Pillanat...

2021-05-04 12:54:27

EGYEDI MEGJELENÉS ÉS ARCULAT

 

 

Az egyedi grafikai tervezés és megoldások emelik ki a weboldalt az internet tömegéből. Az első benyomás a siker egyik alappillére. A vevő, látogató megnyerése szempontjából meghatározó, hogy áldozott-e a cég egyedi megjelenésre vagy beérte sablonokkal.

 

Ettől is függ, hogy a vásárló jól érzi-e majd magát az oldalon. A webáruház készítése során olyan rendszert kell kiépíteni és megjeleníteni, ami a látogatóban megteremti a kellő bizalmat a a cég irányába. Ennek alapja a megjelenés, az egyedi grafikai arculat.

 

EGYEDISÉG ÉS ÁTLÁTHATÓSÁG – A SIKER ZÁLOGA

 

A grafikai tervezés során tehát sok mindent kell figyelembe vennünk. Vannak fix grafikai elemek, amiket ki kell egészítenünk kreatív megoldásokkal, melyek egyedivé, de ugyanakkor átláthatóvá és hatékony értékesítési csatornává is varázsolják az új weboldalt.

 

A képi megjelenítés mellett nagyon fontos az egyszerű navigáció, hogy a látogató minél gyorsabban megtalálja azt, amit keres, és ehhez ne kelljen értelmetlenül össze-vissza kattintgatnia. Mindezeket a megfelelő strukturális és funkcionális felépítés mellett, a színvonalas és egyedi, sablonos megoldásokat kerülő grafikai tervezéssel és kivitelezéssel érhetjük el.

 

 

VIEW
Close