webszoftver.net
0
Pillanat...
Megoldásunk

Egyedi fejlesztésű, komplex funkcionalitású webáruházak

Az egyedi grafikai tervezés és megoldások emelik ki a weboldalt az internet tömegéből. Az első benyomás a siker egyik alappillére. A vevő, látogató megnyerése szempontjából meghatározó, hogy áldozott-e a cég egyedi megjelenésre vagy beérte sablonokkal. A webáruház készítése során olyan rendszert kell kiépíteni és megjeleníteni, ami a látogatóban megteremti a kellő bizalmat a vásárláshoz. Ennek alapja a megjelenés, a webáruház grafikai arculata.

Egyedi elképzelések kreatív formába öltöztetése

Bármilyen funkcióval elláthatjuk a webáruházat, amelyek vonzóak lehetnek a vásárlói számára. Bármit, amit szeretne: olyat amely eddig bevált vagy amelyet látott más webshopoknál és Ön is megvalósítaná vagy egyedi elképzeléseit vagy az általunk javasolt, bevált praktikákat is integrálhatjuk a program során. Néhány lehetőség, amellyel szívesen élnek megrendelőink: 

ALAP FUNKCIÓK:

Egyedi dizájn - Képek, videók elhelyezésének lehetősége - Kapcsolat felvételi űrlap - E-mailküldés, rendszer üzenetek - Dinamikus oldalak -  Slide képek beépítése - Többféle képgaléria - Mobil készülékre optimalizálás - Könnyen kezelhető adminisztrációs felület - Videók, bannerek megjelenítésének lehetősége - Facebook, twitter, google+ integráció - Kereső-optimalizálás

Személyre szabható kép- és színvilág  ► Korlátlan számú feltölthető termék  ► Minden alapvető webáruház funkció  ► 100% SEO barát megvalósítás  ► Mobilra optimalizált kialakítás  ► Kártyás fizetés  ► Több lépcsős kategória- és szűrőrendszer   ►  Akciókezelési rendszer  ► Különleges slidekezelés

VÁLASZTHATÓ EXTRÁK SZÉLES TÁRHÁZA:

törzsvásárlói kedvezményfunkciók - egyedi szállítási mód beállítása -  termékhez kép, video vagy útmutató csatolása - termékek akciózása, kiárusítása - csoportos termékfeltöltés - professzionális szűrési rendszer - rendeléskövetés funkció - hírlevélküldő-rendszer...

 

  Az attraktív és egyedi arculat alapvető fontosságú ahhoz, hogy a látogatók szívesen és visszatérően használják az oldalt. A grafikai tervezés a weboldalak illetve webshopok készítésének egyik leglátványosabb, ugyanakkor legnehezebb része is. A megjelenés nem csak a megrendelőknek fontos, hiszen egy webshopot üzleti céllal hoznak létre, így a potenciális látogatók igényeit kell legfőképp szem előtt tartani. Hiába készítünk tökéletesen működő webshopot szuper funkciókkal, ha az egésznek a megjelenése nem kellően impresszív, sőt inkább sablonszerű, akkor ez a látogatókra nem lesz vonzó hatású, és nem fognak az oldalon vásárolni.

 

  A látogatóból vásárlóvá váláshoz vezető úton az első lépcső a vonzó megjelenés, e nélkül webáruházunk nem lehet sikeres. A tervezésnél először meg kell határozni, hogy ki lesz a célközönségünk, és milyen érzést akarunk kelteni a látogatóinkban. Fiatal trendi szemek más megjelenést várnak, mint egy üzletember vagy egy idősebb látogató. Meg kell találni a leendő vásárlókhoz és a termékkörhöz egyaránt illeszkedő színvilágot, és meg is kell teremteni az alkalmazandó színek közötti színharmóniát. Egy vidám áruház kézzel készült ékszerekről sok színt elbír, míg egy mérnök portfoliója jobb, ha letisztult, és csak néhány, semlegesebb színárnyalattal operál.

 

  A célközönség, tartalom és színek tudatában tudjuk megtervezni az oldal részeinek megjelenését: logók, menük, lenyílók, felugró ablakok, űrlapok, gombok, ikonok, galériák, fejléc, lábléc, linkek. Mind megkapják az adott webdizájn elemeit. Beállításra kerülnek a szöveges tartalmak betűtípusai, melyek ma már több száz közül választhatóak ki, és szintén nagyban befolyásolják a látogató, vásárló közérzetét a böngészés során. Egy webáruház dizájnja, közös gondolkodás és munka eredménye a megrendelővel. Grafikusaink az eddigi tapasztalataik alapján kidolgozzák a megrendelő által felvázolt elképzeléseket. Az Ön elképzelése lehet határozott és mindenre kiterjedő, de ugyanígy lehet ráhagyatkozó, a grafikusoknak nagyobb kreatív szabadságot adó. Vagy lehet a kettő ötvözete, mikor inkább mi csak inspirációkat adunk, és Ön az, aki határozottan dönt és választ. A döntéshez több webdizájn megrajzolásával nyújtunk segítséget, és a tökéletesedő grafikai arculat a közös munka alatt folyamatosan alakul, finomodik, míg el nem nyeri végső formáját.

 

  Amikor belépünk egy üzletbe, a bolt minősége, arculata, elrendezése, a termékek elhelyezése, beszédes, lényegi termékinformációk közlése nagyon fontos szempontok a vásárlás mellett való döntésünkben. Ugyanezek a legfontosabb tényezők a webáruházakban is. Mi nem csupán feltöltjük a termékeit egy sablon alkalmazásával, hanem megtervezzük, felépítjük, majd berendezzük az Ön üzletét, hogy a vásárlói egy ízléses, minőségi, egyedi webáruház kapuját lépjék át. Nem sablonokat kínálunk, hanem egyedi igényeknek megfelelően készítjük el a webáruházat. Igazodunk a termékek sajátosságaihoz, cége profiljához és természetesen a megrendelők különböző elvárásaihoz.

VIEW
Close