webszoftver.net
0
Pillanat...
Megoldásunk

Folyamat-automatizálási Szofverek

A szoftverfejlesztésre fordított energia és befektetés nagyon gyorsan megtérül. A legnagyobb megtérülést olyant tevékenységekben lehet elérni, mint a különféle termelési és teljesítmény-elszámolások, riportok, könyvelési és adatrögzítési folyamatok, készlet kezelés vagy ügyfélszolgálati tevékenységek.

Optimalizált folyamatok - Gyors megtérülés

A folyamatok optimalizálásához egy jól kidolgozott szoftverre van szükség, amivel növelhetjük a vállalat hatékonyságát, a költségeinket viszont jelentősen csökkenthetjük. Segítségével leegyszerűsödnek és felgyorsulnak a döntési folyamatok, egy fontos döntés előtt pedig nem kell sok ezer változatot végiggondolnunk. A folyamatok átláthatóvá, könnyen visszakereshetővé és elemezhetővé válnak. Egy egyedi optimalizáló megoldás kifejlesztése és bevezetése általában 10 hónap alatt térül meg, és már az első évben erőteljes eredményjavulást hoz.

A HATÉKONYABB VÁLLALATI MŰKÖDÉS ALAPJA A FOLYAMATAUTOMATIZÁLÁS

 

A vállalkozások az összes lehetséges automatizálható folyamatuk közel felét nem használják ki.  Az Üzleti Folyamatok Automatizálása vagy más néven Business Process Automation (BPA) a manuálisan végrehajtott feladatok szoftveres automatizálásával lehetővé teszi a vállalati erőforrás-szükségletek csökkentését, a költségek drasztikus lefaragását és így a nyereségtermelő képesség jelentős fokozását. 

 

Automatizálja Ön is vállalati folyamatait - További hasznos információkért vegye fel velünk a kapcsolatot !

VIEW
Close