webszoftver.net
0
Pillanat...
Megoldásunk

SAP és más informatikai rendszerek, szoftverek integrálása

Széleskörű projekttapasztalatunk az SAP rendszer minden elemére kiterjed. Ennek alapján átfogó adatexport megoldásokat fejlesztettünk ki azon kis- és középvállalatok számára, akik a nagyvállalatokéhoz hasonló komplex informatikai rendszert szeretnének. Tehát komplex módon optimalizálják üzletmenetét, megteremtjük a vállalati adatrendszerek egyszerű és megbízható összekapcsolhatóságát, melyek üzemeltetése nem igényel külön informatikai munkatársakat.

SAP Integráció

Külön funkcionáló vállalati szoftvereit, informatikai rendszereit komplex vállalati portállá alakítjuk úgy, hogy pl. már bevezetett SAP moduljait, de más típusú irányítási szoftvereit is, szinkronizáljuk más rendszerekkel, így az ön és az ügyfelei számára is rendelkezésre áll majd minden információ egy helyen és egy kézben.

Egyetlen információforrás - Automatizált adatátvitel

Tegye tökéletessé a szervezetével kapcsolatos döntéseket a pontos, valós idejű adatáramlással, az SAP és más rendszerek integrációjával.

Automatizálja az adatmásolást, konszolidációt, a vállalatok közötti tranzakciókat és a szabad információáramlást az Ön üzleti igényei szerint.

A gyors és gördülékeny adatátvitel érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot !

VIEW
Close