webszoftver.net
0
Pillanat...
Megoldásunk

Ügyfélközpontú fejlesztési kultúra

A szoftverfejlesztésben ott rejlik a lehetőség a tökéletesség megteremtésére. A felmerülő problémákra mindig van egy végtelenül egyszerű és elegáns megoldás. Ennek a megoldásnak a megtalálása  már-már igazi művészet. Mi nem csak üzleti termékként tekintünk az általunk fejlesztett informatikai megoldásokra, hanem  kreatív alkotásként, amiben az algoritmusok komplex megoldást nyújtanak ügyfeleink vállalati folyamatainak korábbi működési problémáira.

Átlátható kódrendszerek - Strukturált fejlesztési módszertan - Programozás művészi fokon

A programozás alapvető célja az, hogy hidat építsen az emberek és a számítógépek között. Egy jó programozónak arra kell törekednie, hogy a programkódja olyan kifejező, jól tagolt és átlátható legyen, mintha csak egy történetet mesélne el egy másik embernek, mert a kódot nem csak a számítógépnek írjuk, hanem elsősorban ügyfeleinknek, akiknek lehetőleg programozói tudás nélkül is meg kell értenie a programunk rendszerét és struktúráját.

A szoftverfejlesztés nagy mértékben a kommunikációs készségre épül. Számunkra az ügyfél igénye az elsődleges, vagyis hogy sokrétűen használható szoftvert kapjon. Fejlesztési filozófiánk és kultúránk központjában az üzleti probléma áll, vagyis a technológiai és programozói virtuozitást alá rendeljük a fejlesztendő rendszert használók igényeinek és elvárásainak.

 

Az általános fejlesztői attitűddel szemben a mi cégünkben és projektgyakorlatunkban a technológiai-guruk és az üzleti problémákra fogékony fejlesztő szakemberek egyensúlyát hoztuk létre. Mi ugyanolyan jól ismerjük az üzleti folyamatokat, mint a programozás csínját-bínját. Fejlesztői csapatunkban megteremtettük az üzleti szemléletű fejlesztők és a technológiailag képzett architektus programozók hatékony együttműködését. Munkánk során egyszerre helyezünk hangsúlyt a kiemelkedő kommunikációra, a problémamegoldásra és a kódolási stílusra és technikára.

 

Az átlagos programozói bezárkózottsággal szemben a mi fejlesztőink világos közlési stílussal rendelkező szakemberek, akik széles látókörűek és fogékonyak az informatikai szakmán kívüli vállalatműködési problémákra is. Tegyen próbára minket!

 

VIEW
Close