webszoftver.net
0
Pillanat...
Megoldásunk

Webfejlesztés mesterfokon - vállalatok a világháló központjában

A professzionális és egyedi vállalati szoftverek kifejlesztése az üzleti sikeresség egyik legfontosabb alapköve. A vállalatra szabott szoftverek sokkal inkább képesek biztosítani az eredményesség növelését szolgáló vállalati funkciók hatékony megvalósítását, mint a piacon már készen hozzáférhető konzervmegoldások. Az egyedi szoftver nem viszonteladási céllal készül, nem a vállalatnak kell alkalmazkodnia a szoftverhez, hanem a szoftver fogja pontosan leképezni a termelési és az üzleti folyamatokat a minél gördülékenyebb működés érdekében.

 

Egy vállalkozás sem nélkülözheti az egyedi szoftveres megoldásokat, csak még nem mindegyik jutott el ennek felismeréséig.

Míg a konzervszoftverek általában újabb problémákat és akadályokat generálnak a vállalati szervezetben a régiek mellé, addig a jó egyedi szoftverek felszámolják a meglévő problémák nagyrészét, megkönnyítve a vezetők és a beosztottak munkáját egyaránt. 

 

Manapság egyre több vállalkozás az egyedi szoftverfejlesztést választja, nem pedig az általános szoftvereket, mert egyre többen rájönnek, hogy a kezdeti magasabb költségek, hamarosan megtérülnek, és sokszor nem éri meg az indulásnál olcsóbbnak tűnő kész program bevezetése, mert később az egyedi szoftver árának többszörösét bukják el a készen vett szoftverhez való alkalmazkodási kényszerekből fakadó szükségmegoldások sorozatával.

 

     Ha vállalkozásának komplex adathalmazokkal kell dolgoznia (kinek nem kell?), melyek hatékony és gyors megosztását a különböző vállalati egységek között biztosítania kell az üzleti siker érdekében, akkor Önnek előbb vagy utóbb szüksége lesz egyedi szoftverekre (is), a már esetlegesen olcsón megvásárolt, de drágán foltozgatott, de még mindig nem elég hatékony kész konzervszoftverek mellé vagy helyett. 

 

     Ugyanis minden vállalkozásnak meg kell birkóznia olyan követelményekkel, belső eljárásokkal vagy üzleti normákkal, amelyeknek a polcon készen elérhető termékek tökéletesen csak a legritkább esetben felelnek meg. Ugyanakkor az egyedi szoftverfejlesztés során csak azokat a folyamatokat kell integrálnia és automatizálnia, amelyekre szüksége van, anélkül, hogy túlterhelné a munkavállalóit és a szervezetét felesleges technikákkal, és így nem is kell kifizetnie azokat a nem szükséges funkciókat, amiket a konzerv megoldásoknál kéretlenül is megkap.

 

     Az egyedi szoftver az Ön vállalkozásának biztosít rugalmas megoldásokat, összhangban az Önök szervezeti követelményeivel.

VIEW
Close