webszoftver.net
0
Pillanat...
Megoldásunk

Vezetőségi információs rendszerek egyedi fejlesztése

Átfogó rendszerfejlesztési szoftveres megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára. Vállaljuk egyedi vállalati termelési, szolgáltatási és projekt megoldások informatikai megtervezését és kivitelezését, a teljes rendszertervezési és fejlesztési folyamat koordinálásával.

EGYEDI VEZETŐI IGÉNYEK - EGYEDI SZOFTVERES MEGOLDÁSOK

Az egyedi vezetői igények alapján elkészítjük a rendszert felépítő programokat, a legmodernebb szoftverfejlesztő eszközök és technikák felhasználásával. Megoldásaink tervezését és fejlesztését, valamint bevezetési folyamatát objektum-orientált fejlesztő környezetben végezzük, magasan kvalifikált szakemberek, több évtizedes tapasztalattal rendelkező fejlesztő kollégák részvételével. Minden fejlesztési projektünk jellemzője a rugalmas bővíthetőség, a hatékony támogatás, a garanciális és azon felüli karbantartás és felhasználói support. Számos szoftveres támogatási rendszer referenciával rendelkezünk a közigazgatás, a termelés, a szolgáltatás, a multinacionális nagyvállalatok és a kis- és középvállalkozások területén egyaránt.

PIACVEZETŐ KERESKEDELMI VÁLLALAT VEZETŐI INFORMÁCIÓS RENDSZERE

A több milliárdos forgalommal bíró kereskedelmi vállalat vezetői információs és kontrolling rendszerét dolgoztuk ki, mely lehetővé teszi az üzleti folyamatok adataihoz való naprakész hozzáférést a menedzsment számára. Ez teszi lehetővé a piaci viszonyok változásaihoz való gyors és rugalmas alkalmazkodást, a helyes vezetői döntések időben való meghozását és így  a vállalati profit folyamatos növelését. Ha Ön is szeretne gyors és biztos alapokra támaszkodó üzleti döntéseket hozni, akkor kérjen ajánlatot ! .

VIEW
Close